Interwinngroep en dB audiovisueel samen verder

Interwinngroep uit Winschoten en dB audiovisueel uit Groningen hebben vanaf 1 maart 2021 de krachten gebundeld. Beide partijen gaan officieel verder onder de vlag van de Interwinngroep, waarbij alle 20 medewerkers van dB audiovisueel binnen het bedrijf werkzaam blijven onder de vertrouwde naam en op de vertrouwde locatie. Door deze bundeling van krachten wordt efficiënt ingespeeld op de huidige marktontwikkelingen, waarbij werken op afstand en duurzaam ondernemen steeds meer de norm wordt.

dB audiovisueel is al jaren een specialist op het gebied van audiovisuele systemen voor ziekenhuizen, zorgcentra, gemeentes, provincies, bedrijven, uitvaartcentra, kerken en overige sectoren. De Interwinngroep is een toonaangevende, internationale onderneming voor de inrichting, technische installatie, toelevering van kantoor- en facilitaire middelen en document oplossingen van projecten in de zorgsector, non for profit, overheid en bedrijven.

De directies van beide bedrijven zijn enorm verheugd met deze samenwerking. Dezelfde sectoren werden al bediend en vanaf heden kan een nog breder portfolio worden aangeboden aan de klanten. Daarnaast wordt de werkplek steeds ‘slimmer’ en daar is erg veel synergie uit te halen. Kortom: er ontstaat een enorm groeipotentieel voor beide organisaties.
De Interwinngroep bestaat uit de bedrijven Interfurn, Interoffice, Interoffice Document Solutions en Interfit en groeit dankzij deze uitbreiding naar zo’n 120 medewerkers.

Tags (categorieën en branches)dB AudiovisueelInterwinngroepnieuws

Geef een reactie