KroeseWevers en MTN Accountants & Adviseurs versterken samen positie in Noord-Nederland

MTN Accountants en Adviseurs sluit zich aan bij KroeseWevers. Zo laten de bedrijven weten in een persbericht. MTN telt dertig medewerkers en heeft één vestiging in Groningen. De aansluiting van MTN zorgt ervoor dat KroeseWevers haar marktpositie verder verstevigt in de supermarktbranche van noord en oost Nederland. De formele aansluiting vindt plaats op 1 januari 2021. Op dat moment zal Chiel Reugebrink toetreden als aandeelhouder en directielid van KroeseWevers Holding BV.

Zowel KroeseWevers als MTN bedienen mkb-ondernemers met hun multidisciplinaire dienstverlening. Daarnaast heeft MTN net als KroeseWevers een specialisatie in de supermarktbranche. Samen werken ze voor meer dan 175 supermarktondernemers. Volgens Chiel Reugebrink van MTN, past de samenwerking tussen MTN en KroeseWevers bij de ambitie van beide partijen. Op deze wijze is MTN in staat de ondernemers in het noorden nog beter te ondersteunen met bredere dienstverlening.

Eric Hutten, directievoorzitter van KroeseWevers voegt hieraan toe: “Bij KroeseWevers werken we multidisciplinair aan de meest uiteenlopende ondernemersvraagstukken: naast accountancy, audit en belastingadvies hebben we een eigen subsidieadviestak, specialisten op het gebied van Corporate Finance, maar ook een Werkgeversdesk, waar we ondernemers ondersteunen bij alle operationele en strategische personeelszaken. Door onze samenwerking met MTN is KroeseWevers in staat het marktgebied in het noorden verder uit te breiden”.

Over KroeseWevers
Na toetreding van MTN telt KroeseWevers 400 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen in het noorden en oosten van Nederland. Naast Groningen heeft KroeseWevers vestigingen in Enschede, Emmen, Deventer, Doetinchem, Oldenzaal, Raalte en Zwolle.

Geef een reactie