WILDLANDS biedt unieke mogelijkheden voor de zakelijke markt

Dineren met uitzicht op de savanne, of liever in de kas van de Jungola? In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen kan het allemaal. Want vergis je niet, WILDLANDS is veel meer dan alleen een themapark en daarmee een populair dagje uit: het is ook een unieke locatie voor borrels, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Zeker in combinatie met het ATLAS Theater, dat tegelijkertijd ook een congreslocatie is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Om de zakelijke markt duidelijk te maken wat er allemaal wel niet kan, werd er dinsdag 7 november voor een groep genodigden een ‘site visit’ georganiseerd: een verrassende kennismaking met de mogelijkheden die WILDLANDS en het naastgelegen ATLAS Theater bieden voor het organiseren van zakelijke en particuliere activiteiten.

Voor een groep genodigden was er een uitgebreid en indrukwekkend programma samengesteld. Op het programma stonden onder andere een rondleiding door het ATLAS Theater, een presentatie van Reinoud van Assendelft de Coning en een grandioze 4D-rit over de poolgebieden in de Arctic 1. De dag werd afgesloten met een diner in de jungle.

Volgens WILDLANDS-directeur Frankwin van Beers zijn de mogelijkheden die WILDLANDS en het ATLAS Theater de zakelijke markt te bieden hebben uniek. ‘Hier kun je de dag beginnen met een vergadering, om vervolgens even de zinnen te verzetten in een heel andere, inspirerende wereld: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Om daarna de dag te eindigen met een diner met uitzicht op de savanne.’ Het is maar een voorbeeld, benadrukt hij. ‘Want uiteindelijk is het vooral maatwerk, waarin bijna alles mogelijk is.’

Dat begint al bij het zakelijke gedeelte, zo blijkt tijdens de rondleiding door het nog bijna spiksplinternieuwe ATLAS Theater. De twee zalen zijn namelijk niet alleen geschikt voor voorstellingen en optredens, maar vormen ook de ideale locatie voor een congres en het toespreken van een groot publiek. In de grootste zaal is plek voor 800 personen, en de kleinere zaal telt 300 stoelen. Waarbij de kleine zaal ook kan worden omgetoverd tot zaal met een vlakke vloer. Dan zijn er 700 staplaatsen.

Vergaderen kan ook in het ATLAS Theater, zo wordt de aanwezigen tijdens de rondleiding duidelijk gemaakt. Er zijn maar liefst zeven vergaderzalen, stuk voor stuk voorzien van de modernste faciliteiten, zo vertellen Erik Veenstra en zijn collega Hassna Benimalek, beide Accountmanager Zakelijke Markt, tijdens de rondleiding.

Ook Ernica Woudenberg, Hoofd Sales & Promotions en Richard Dekkers, Hoofd Horeca bij WILDLANDS, zijn deze middag aanwezig om toelichting te geven of vragen van de genodigden te beantwoorden. Richard doet graag uit de doeken wat er allemaal mogelijk is. ‘Wij kunnen echt een unieke beleving bieden’, zegt hij samenvattend. ‘Dineren kan uiteraard in een van onze vijf horecagelegenheden, maar ook dineren met uitzicht op de savanne of op de olifantensteiger is een optie. En waar anders kun je een maaltijd nuttigen met de nijlpaarden of ijsberen op maar een paar meter afstand?’

Om de genodigden zelf te laten ervaren hoe het is om op een bijzondere plek te dineren, werd de dag afgesloten met een heerlijk etentje in de kas van de Jungola. Dat wil zeggen: dineren in de jungle, met op de achtergrond imposante olifanten en acrobatische slingerapen hoog in de bomen. De kas is maar liefst 18.000 vierkante meter groot. ‘Dat betekent dus dat het mogelijk is om in grote groepen te dineren’, aldus Dekkers. ‘Tien personen is geen enkel probleem, maar laatst hadden we ook een groep van 1.750 mensen en ook daarvoor draaien we onze hand niet om.’

Tags (categorieën en branches)atlas theaterEmmenWildlands

Geef een reactie