Nieuwe award gericht op IT Security

ASSEN – Op 29 november vindt de tweede editie van het IT Security Symposium plaats. Een nieuw onderdeel van deze kennisbijeenkomst is de Security Award. Deze competitie is in het leven geroepen om het bewustzijn omtrent internetbeveiliging onder de aandacht te brengen. De organisatoren willen bedrijven stimuleren om ook daadwerkelijk met internetbeveiliging bezig te zijn.

In de media komt cyber criminaliteit vaak voorbij. Het is regelmatig landelijk nieuws wanneer iets op dit gebied misgaat. De goede voorbeelden blijven uiteraard buiten zicht. En dat is jammer, want de juiste ingrepen voorkomen een hoop ellende en besparen kosten.

Bedrijven kunnen zich op de website van het symposium aanmelden door een korte vragenlijst in te vullen. Alle deelnemers krijgen op basis van hun antwoorden een rapportage over het huidige niveau van hun IT-security. Deze rapportage brengt de kennis van De Haan Advocaten (het juridische deel), NewComm IT (op gebied van soft- en hardware) en Zerocopter (op gebied van gedrag) overzichtelijk in beeld. De beste bedrijven krijgen een bezoek van een jury. Op basis van hun bevindingen wordt een eindwinnaar gekozen. Tijdens het symposium wordt de winnaar bekendgemaakt.

Uiteraard worden, om hun beveiliging niet in verlegenheid te brengen, de namen van de andere deelnemende organisaties niet bekend gemaakt.

Denkt u dat uw organisatie mee kan dingen naar deze award of wilt u een onafhankelijke en gratis security check door professionele partijen op dit gebied? Ga naar itsecuritysymposium.nl/security-award en doe mee.

Geef een reactie