Koopman Logistics Group neemt Smink Transport over

NOORDHORN – Koopman Logistics Group BV uit Noordhorn heeft per direct Smink Transport BV uit Amersfoort overgenomen van Bergnet Beheer BV.

Alle medewerkers van Smink Transport behouden hun baan en ook de naam van het bedrijf blijft ongewijzigd. Smink Transport biedt flexibel en gespecialiseerd vervoer van automobielen.

Volgens CEO Jon Kuiper van Koopman Logistics Group past de overname uitstekend bij de ambitie van Koopman om de leidende dienstverlener te worden op het gebied van mobiliteit. “Bij Smink Transport werkt een team specialisten dagelijks aan maatwerk op het gebied van autotransport binnen Nederland. Het team is zeer flexibel en kijkt niet op van bijzondere klantvragen. Om die reden én vanwege de uitstekende reputatie die Smink Transport heeft in de branche, blijft het bedrijf onder zijn eigen naam en uitstraling opereren. Als Koopman Logistics Group kunnen we op deze manier nog beter inspelen op de toegenomen vraag naar gespecialiseerd autovervoer.”

Vanuit Koopman Logistics Group wordt Klaas Koopman eindverantwoordelijk. Voormalig eigenaar Frans Smink is aangetrokken om de operationele leiding op zich te nemen.

Bron: gic.nl

Geef een reactie