Riets Lingerie uit Groningen wint voor de derde maal de PrimaDonna Award in Parijs

Op 23 september reikte PrimaDonna opnieuw haar internationale PrimaDonna Award uit tijdens een gala-avond in Parijs. De eretitel bekroont lingeriespeciaalzaken die de ultieme Lingerie Styling ervaring aanbieden in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. Voor Nederland mocht Riets Lingerie uit Groningen de juryprijs in ontvangst nemen en valt zo voor de derde maal in de prijzen.

Zeventig procent van de vrouwen draagt nog steeds de foute bh-maat. Een op de drie vrouwen heeft haar bh-maat zelfs nog nooit laten opmeten. Opvallende cijfers, waar het Belgische lingeriemerk PrimaDonna verandering in wil brengen. Met de tweejaarlijkse uitreiking van de PrimaDonna Award erkent het merk de allerbeste lingeriestyling en -paskamerervaring van België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Ontdek het geheim van de allerbeste paskamerervaring van Nederland

Rieteke en Fleur Talens van Riets Lingerie Groningen reageren enthousiast op de Award: “Deze PrimaDonna Award voor de derde keer winnen voelt helemaal te gek. Eigenlijk zijn we gewoon onszelf. We vinden onze service en het klantenadvies een vanzelfsprekend. Door drie keer op rij een PrimaDonna Award te winnen, bewijzen we dat een hoogstaande klantenervaring een constante factor is bij ons. En zo hoort het ook bij lingerie.”

Over Lingerie Styling

“Lingerie Styling” is het kwaliteitslabel voor lingeriespeciaalzaken. Het werd ontwikkeld door lingeriebedrijf Van de Velde (PrimaDonna, MarieJo, Andres Sarda) en beoogt de ultieme paskamerervaring voor elke vrouw. Winkels die het keurmerk dragen, blinken uit in hun professioneel en gepersonaliseerd advies.

De PrimaDonna Award is een bekroning van de winkels met de allerbeste Lingerie Styling service. Voor Nederland zijn er vijf Lingerie Styling-speciaalzaken genomineerd. Zij krijgen nu allemaal het bijzondere PrimaDonna Award-label, een felbegeerde erkenning van de kwaliteit en topservice van hun boetiek.

PRIMADONNA

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet – tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.

Celebrating curves since 1865.

Tags (categorieën en branches)awardparijsprimadonnariets lingerie

Geef een reactie