St. Tropez Beach House: Knallend feest aan de oevers van Hoornsemeer

Ja inderdaad, je leest het goed: eind mei was Kaap Hoorn het decor van alweer de 19e editie van St. Tropez Beach House! Het was tien jaar geleden een groepje vrienden die onder de het Label Glamour Events het initiatief nam tot de eerste editie van dit feest, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot zo ongeveer hét dance-event van Groningen en verre omstreken. Twee keer per jaar – aan het begin én aan het einde van de zomer – staat ‘St. Tropez’ op de agenda en keer op keer weet het feest vele honderden feestgangers op de been te brengen.

En wat hadden ze een mazzel dit keer: maar liefst 30 graden was het. En wat het er nog mooier op maakte: het feest begon niet, in tegenstelling tot de vorige edities, pas in de avonduren maar al om 16.00 uur ’s middags. En dus pakten de feestgangers, de meeste lekker bruingekleurd, ook nog een paar uurtjes zon mee.

In de swingende en feestende massa spotten we een hele trits bekenden. De organisatoren van het event zijn natuurlijk sowieso van de partij: Lucien Postma van LC interior architects, Frits Franke van De Peizer Hopbel, Paul Heikens van New Publishers en Robert Adams van Kaap Hoorn.

En geen feestje zonder Tim van Dellen van Saam en Carola Korenbrander van Total Hair Service. Ook spotten we Rob de Beus van Noord Negentig en Menno Oomkens van Conduqt Holding. Horecaman Patrick Beijck was er ook. Blijkbaar had hij tussen de bedrijven door – hij heeft vast zijn handen vol aan ‘Merckt’ aan de Grote Markt – toch nog tijd gevonden aan te schuiven.

Even verderop geniet de altijd tiptop geklede Josefien Snijder-Straatman van Josefienz in Paterswolde van het optreden van Berget Lewis en ook spotten we Gerard Messchendorp en zijn echtgenote Margriet. Ook niemand minder dan topmodel Kim Feenstra had het zichtbaar naar haar zin.

Het succes van deze editie van St. Tropez was niet alleen te danken aan het fantastische weer en de geweldige locatie, ook de line-up loog er niet om. Niet alleen zagen we dus Berget Lewis het podium beklimmen, ook onder andere Lucien Foort en Danny da Costa namen nog plaats achter de draaitafel.

We zeiden het al: het feest begon dit keer een stuk vroeger dan vorige edities. En blijkbaar is dat de organisatie goed bevallen want ook de eerstvolgende St Tropez Beach House (noteer 16 september alvast maar in je agenda!) begint weer lekker bijtijds! Dat wordt dus extra lang feesten; rest ons nu alleen nog te duimen voor opnieuw prachtig weer!

Tags (categorieën en branches)Glamour EventsKaap HoornSt. TropezSTBH

Geef een reactie