How & Knower uit Groningen beste opleider van Nederland

GRONINGEN – How & Knower beste opleider van Nederland Digitale marketing opleider How & Knower is verkozen tot beste opleider van Nederland. Dit maakt Emerce vandaag bekend bij de presentatie van de 12e editie van de Emerce 100. Het jaarlijkse onderzoek naar de beste bedrijven in e-business en marketing uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.

Digitale marketing opleider How & Knower is verkozen tot beste opleider van Nederland. Dit maakt Emerce vandaag bekend bij de presentatie van de 12e editie van de Emerce 100. Het jaarlijkse onderzoek naar de beste bedrijven in e-business en marketing uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.

De Emerce 100 wordt samengesteld op basis van de feedback van honderden business managers. In het imago-onderzoek worden bedrijven in verschillende categorieën beoordeeld op diverse onderdelen. How & Knower staat met 5,5 sterren bovenaan in de categorie ‘opleiders’.

Sander Prinsen, Directeur How & Knower: “Het is een eer om door onze cursisten en de markt tot beste opleider van Nederland te worden gekozen. Het werk dat ons team en trainers de afgelopen jaren hebben verricht betaalt zich uit in meer dan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! De komende periode werken we hard door om het aanbod van How & Knower verder te optimaliseren. De vraag in de markt groeit namelijk erg hard. Er is enorm veel belangstelling van mensen en bedrijven om meer kennis en kunde op te doen op het gebied van digital marketing!”

How & Knower is al 10 jaar dé specialist in trainingen en opleidingen op het gebied van digital marketing! De praktijkgerichte trainingen bestaan altijd uit ‘weten’ en ‘doen’: want kennis geeft inzicht, doen geeft ervaring. How & Knower biedt meer dan 30 trainingen aan op locaties in geheel Nederland. Tevens verzorgt de opleider incompany (maatwerk) trajecten op locatie bij bedrijven. Sinds vorig jaar heeft How & Knower een exclusieve samenwerking met Google voor haar scholingsproject De Digitale Werkplaats.

Meer weten over de Emerce 100 en de winnaars in de andere categorieën? Check het complete overzicht op: www.emerce.nl

Bron: gic.nl

Tags (categorieën en branches)emerceGroningenhow & knoweropleiding

Geef een reactie