Effektief Groep en GCA samen verder

GRONINGEN – Effektief Groep, één van de snelst groeiende facilitaire organisaties van Nederland, voegt GCA Facility Services toe aan haar groep. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Effektief Groep toetreedt tot de top 10 van de facilitaire dienstverlening en is hierdoor met afstand Nederlands grootste eventsspecialist op het gebied van de facilitaire diensten, schoonmaak en catering.

In de top 10 van Nederland

Erwin de Jong, algemeen directeur van Effektief Groep: “Ons bedrijf is al jaren actief in de facilitaire dienstverlening als totaalspeler in de markt. Daarnaast zijn we eventsspecialist, waarmee we door deze overname in één klap de grootste zijn geworden op dit gebied. Onze ambitie om een toptienspeler in Nederland te worden in de facilitaire dienstverlening is daarmee werkelijkheid geworden. Dit geeft onze klanten en prospects de zekerheid dat we professioneel en kapitaalkrachtig zijn en zo kunnen we de services bieden die nodig zijn. We hebben voldoende kundig personeel om deze specifieke markt op maat te bedienen, voor nu en in de toekomst.”

Michael Kronenburg: “Voor GCA en mij persoonlijk was de samenvoeging een logische vervolgstap; markttechnisch en op persoonlijk titel. Door 2 culturen bij elkaar te brengen, mijn ervaring en toewijding toe te voegen bij Effektief Groep kunnen wij opdrachtgevers nog beter voorzien van een uitstekende dienstverlening en hostmanship welke de markt op dit moment op facilitair gebied vraagt”

Van concurrent naar samenwerking

GCA was tot dusver de grootste concurrent van Effektief Groep. Dat de beide bedrijven nu als één partij opereren biedt voor de klanten zeer veel toegevoegde waarde. Hospitality is voor beide partijen een vanzelfsprekendheid. Het klantenbestand van Effektief Groep wordt nu verder uitgebreid met namen als DeLaMar Theater, Kinopolis bioscopen en de Jaarbeurs Utrecht.

Over Effektief Groep

Effektief Groep is door deze samenwerking en 100% aandeelhouderschap met ruim 50 miljoen omzet, 2300 medewerkers één van de snelst groeiende facilitaire organisaties van Nederland met focus op de zakelijke markt. Dit Groningse bedrijf werkt voor klanten als Ziggo Dome, Koninklijk Theater Carré, AFAS Live, NHL, GGZ, Anne Frank Huis en World Forum.

Tags (categorieën en branches)Effektief GroepeventsspecialistGCAGroningen

Geef een reactie