nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl

Grote drukte bij eerste ‘Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland’ in MartiniPlaza

GRONINGEN – Tal van ondernemers uit Groningen en de twee andere Noordelijke provincies, maakten woensdagavond gebruik van de mogelijkheid om elkaar de beste wensen te doen toekomen tijdens de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland in MartiniPlaza. Het was de allereerste keer dat deze receptie in deze vorm werd gehouden.

De Nieuwjaarsreceptie is namelijk de opvolger van de traditionele Nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland. De Nieuwsjaarsreceptie Nieuwe Stijl onder de naam ‘Noordkrachtig’ werd mede mogelijk gemaakt door de SNN, Kamer van Koophandel, Gemeente Groningen, Groningen Bereikbaar en andere organisaties.

De receptie trok honderden belangstellenden, en is eigenlijk de enige écht noordelijke ontmoetingsgelegenheid voor ondernemers. De initiatiefnemers willen de noordelijke samenwerking dan ook sterk bevorderen, maar met behoud van de culturele verschillen tussen de drie provincies.

Tijdens de bijeenkomst werd oud-top bankkier en oud minister Gerrit Zalm en de bekende boswachter Arjen Postman aan de tand gevoeld door de Groningse presentatrice Jeannine Abbring.

Geef een reactie