hampshire hotel groningen centre

Hampshire Hotel Groningen Centre verkozen tot beste hotel

Het Hampshire Hotel Groningen Centre is verkozen tot ‘Beste Hotel van Groningen’. Het gaat om een onderscheiding van de boekingswebsite Hotels.nl.

Hotelgasten die in Groningen overnachtten waren vorig jaar het meest tevreden over hun verblijf in het Hampshire Hotel Groningen Centre. Het hotel kreeg een gemiddelde reviewscore van 8.4.

Volgens Hotels.nl is dat te danken aan de uitstekende ligging van het hotel en is het er netjes en schoon. Gasten prijzen bovendien de gastvrijheid van het personeel, het ontbijt en de ideale ligging. “Centraal gelegen, prachtig uitzicht en ontzettend vriendelijk personeel”, schreef een van de hotelgasten. “Goed verzorgd hotel, zeer netjes, uitermate vriendelijk behulpzaam personeel en uitgebreid ontbijt”, aldus een andere hotelgast.

Hotels.nl baseert de lijst van beste hotels op de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van de boekingswebsite. In 2016 hebben 43.000 hotelgasten een review ingevuld. Gasten kunnen bij hotels waarin zij verbleven scores invullen voor prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen ze opmerkingen plaatsen over bijzondere plus- en minpunten van het hotel.

Geef een reactie