schiphol

De Haan Advocaten & Notarissen opent vestiging op Schiphol

De Haan Advocaten & Notarissen uit Groningen opent 1 januari een vestiging op Schiphol. Het is de achtste vestiging van het kantoor en na Almere de tweede vestiging in de Randstad.

Vanuit deze nieuwe vestiging biedt De Haan Advocaten & Notarissen bedrijven en instellingen fullservice juridisch advies aan. Daarnaast wordt Schiphol de thuishaven van specialisten op het gebied van handel, transport en logistiek.

“Dit is weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van onze dienstverlening”, vertelt Winfryd de Haan, bestuursvoorzitter van het kantoor. “We breiden uit naar een volgende regio. Door het openen van een nieuwe vestiging zitten we ook in de regio Schiphol dichtbij onze klanten. Wij merken dat er ondanks de digitalisering behoefte blijft aan persoonlijk contact.”

Dat er verschillende specialisten op het gebied van handel, transport en logistiek vanuit de vestiging Schiphol gaan werken, vindt De Haan logisch: “In deze regio is veel bedrijvigheid op dit gebied, met een concentratie rondom Schiphol. Er is behoefte aan echte specialisten. Daarnaast kunnen we door het openen van een nieuwe vestiging ook met ons M&A-team een grotere regio bestrijken.”

Bij De Haan Advocaten & Notarissen werken 160 medewerkers. Het kantoor is daarmee steevast te vinden in de Top-20 van de grootste advocaten- en notariskantoren van het land.

Geef een reactie