Ruim 600 bedrijven op Promotiedagen

MartiniPlaza is volgende week dinsdag en woensdag, 8 en 9 november, het decor van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland. De beursvloer is al enkele weken uitverkocht; er zijn meer dan 600 deelnemende bedrijven te vinden.

Het is de dertigste editie van de Promotiedagen, die niet alleen 600 deelnemers telt, maar ook 25 beurspleinen en 3 podia waar doorlopend presentaties worden gehouden. Op het programma staan zo’n 80 bijeenkomsten.

De beurs wordt dinsdag geopend door Jort Kelder. Voor het begin van de tweede beursdag neemt Max Westerman de uitslagen van de Amerikaanse presidentverkiezingen door met het publiek.

Thema’s die op de beursvloer aan bod komen zijn onder andere Aardbevingsbestendig en Duurzaam Bouwen, Innovatie en Health & Work.

Het Plein Aardbevingsbestendig en Duurzaam Bouwen geeft een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en aardbevingsproblematiek. Op de stand worden diverse presentaties gehouden. Het plein wordt dinsdag officieel geopend door Nationaal Coördinator Groningen, Hans Alders.

Op het Innovatieplein kunnen bezoekers kennismaken met verschillende innovatieve ontwikkelingen. Er is een doorlopend programma van pitches van innovatieve bedrijven en ondernemers.

Het thema Health & Work laat verschillende aspecten zien van gezondheidsmanagement, met een uitgebreid programma van presentaties op het gebied van gezondheid op de werkvloer. Gastspreker is o.a. Renate Groenewold.

Tags (categorieën en branches)martiniplazapromotiedagen

Geef een reactie