Gronings telecombedrijf VoIPGRID krijgt FD Gazelle

 

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door het Financieele Dagblad toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Per regio (Noord, Oost, Zuid en West) zijn er nog negen extra prijzen te winnen: goud, zilver en brons in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €30 miljoen) en groot (meer dan €30 miljoen). Op 17 november vindt de feestelijke uitreiking voor de regio Noord plaats in Leeuwarden.

VoIPGRID ontwikkelt sinds 2006 het meest klantvriendelijke en schaalbare cloud telefonieplatform voor telecomleveranciers. Dagelijks krijgen ruim 15.000 bedrijven een telefonie-oplossing op maat, goed voor meer dan een miljoen gesprekken per week. Oprichter Mark Vletter: “Als internetbedrijf dat actief is in de telecommarkt, bevinden we ons voortdurend aan de voorkant van de innovatiegolf. Onze app, die het bureautoestel naar je broekzak brengt, is hier een goed voorbeeld van. We zetten vol in op gebruikersgemak en nieuwe features, waardoor onze partners eenvoudig en snel duizenden klanten kunnen ondersteunen.”

De snelle omzetgroei bezorgde VoIPGRID eerder deze maand een top 10 notering in de Deloitte Technology Fast50. Het bedrijf werd bovendien in 2015 uitgeroepen tot het snelst groeiende telefonieplatform van Europa. “We timmeren hard aan de weg en deze prijzen zijn hier een mooie bevestiging van. Samen met onze partners laten we zien dat het écht anders kan in de telecomsector,” aldus Vletter.

Tags (categorieën en branches)FD GazelleVoIPGRID

Geef een reactie