Nieuwe business club rondom Groningen Airport Eelde: GRQ

In The Big Building in Groningen is een nieuwe businessclub gepresenteerd die tot doel heeft te bevorderen dat Groningse en andere noordelijke ondernemers veel meer dan tot nu toe, gebruik gaan maken van Groningen Airport Eelde. Volgens de initiatiefnemers zijn er dankzij de nieuwe luchtverbinding met Kopenhagen nu ‘fantastische kansen, en moeten we die met beide handen aangrijpen.’

‘Groningen Business Network’: dat is de naam van een nieuwe businessclub die zich richt op Groningen Airport Eelde, die maandagmiddag in The Big Building in Groningen werd gepresenteerd. Doel van de nieuwe club, afgekort: “GRQ” is om noordelijke ondernemers zoveel mogelijk te betrekken bij de Luchthaven en er zo aan bij te dragen dat de luchthaven sterk verankerd blijft in de noordelijke regio.

Het initiatief voor de nieuwe business club werd gepresenteerd door Haskia Kramer van Reisbureau Internoord en door Marco de Jong, eigenaar van internetbedrijf The Factor.E  Deze laatste wordt voorzitter van GRQ.

Nieuwe Kansen 

Volgens Haskia Kramer wil GRQ er aan bijdragen dat zoveel mogelijk bedrijven en toeristen in het Noorden van Eelde gebruik gaan maken. Dankzij de nieuwe dagelijkse verbinding met Kopenhagen, waar men kan overstappen, heeft het Noorden nu rechtstreekse verbindingen in de gehele wereld.

‘Wij zijn als ondernemers verschrikkelijk blij met de nieuwe verbinding op Kopenhagen. We worden als Noorden ook uitstekend bereikbaar vanuit de gehele wereld. We zijn trots op de nieuwe mogelijkheden. Maar laten wij er dan ook wel als bedrijven gebruik van maken. Ondernemers hebben de afgelopen jaren wat teveel met de rug naar de luchthaven gestaan. Het is tijd dat de bedrijven er veel meer gebruik van gaan maken’, zo betoogde Haskia Kramer.

Tags (categorieën en branches)Business clubgroningen airport eeldeGRQ

Geef een reactie