Century Autogroep en MartiniPlaza intensiveren samenwerking

Century Autogroep en MartiniPlaza gaan nauwer samenwerken. Tijdens het Century business event van afgelopen dinsdag in MartiniPlaza is de samenwerking bekrachtigd middels het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst. Beide bedrijven hebben een sterke regiofunctie en gaan onder het mom van samen sterk deze positie gezamenlijk verder uitbouwen.

Door op diverse fronten de samenwerking te zoeken kunnen klanten van het autobedrijf kennismaken met de veelzijdigheid van MartiniPlaza. Omgekeerd worden bezoekers van de theater-, evenementen-, congres- en vergaderlocatie geattendeerd op de vele mobiliteitsoplossingen die Century  te bieden heeft. Deze vorm van wederzijdse klantactivatie moet beide bedrijven helpen hun positie in de regio verder te versterken. De eerste uitingen van de samenwerking zijn inmiddels een feit. MartiniPlaza was afgelopen week het decor van een bedrijfswagens outletstore en gastheer van een zakelijk event van Century.

Over MartiniPlaza

MartiniPlaza vervult zowel in relatie tot het bedrijfsleven als tot de consument een belangrijke rol in de stad Groningen en haar wijde omgeving. Met haar grote veelzijdigheid, ruime capaciteit en prima outillering, bezet MartiniPlaza de toppositie in Noord Nederland wat betreft grote internationale congressen. Per jaar bezoeken duizenden congresgangers MartiniPlaza. Daarmee wordt met name een economische impuls gegeven aan de hotelsector, de uitgaanssector in de Groninger binnenstad en de sector vervoer. MartiniPlaza heeft een gouden Green Key certificaat, een internationaal energie- en milieukeurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

Over Century Autogroep

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep de afgelopen tachtig jaar uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over achttien vestigingen. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen. In de provincies Groningen en Drenthe. Alle medewerkers binnen het bedrijf zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Door goed te luisteren en zich in iedere klant te verplaatsen, streven zij ernaar net iets meer te doen dan nodig is. Kunnen zij verwachtingen overtreffen. Dit is waarom een klant zich aan Century Autogroep bindt, waarom een klant het bedrijf met een hoge klantwaardering beloont en Century al meer dan tachtig jaar een begrip is.

 

Tags (categorieën en branches)Century Autogroepmartiniplaza

Geef een reactie