Werk voor 150 man in nieuw kantoor CVW

In Appingedam gaat de bouw van start voor een nieuw kantoor voor de schadeafwikkeling van aardbevingen. Er komen 150 mensen te werken.

Deze week starten de werkzaamheden voor de bouw van het  Centrum Veilig Wonen (CVW) op het Bedrijventerrein Fivelpoort bij Appingedam. Fivelpoort krijgt er hiermee een nieuwe bewoner bij die ca. 1 ha zal bebouwen met een semi-permanent kantoor en parkeerplaats voor 150 medewerkers. De verwachting is dat de werkzaamheden omstreeks april 2015 zijn afgerond.

De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart op Fivelpoort.  De verwachting is dat in december de eerste palen geslagen kunnen worden.

Nieuwe kantoor
Een bouwconsortium onder aanvoering van een lokale aannemer zal in de komende maanden de installatie en de bouw van  het nieuwe kantoor voor CVW realiseren. Het Centrum Veilig Wonen neemt vanaf januari de schadeafwikkeling van aardbevingen over van de NAM. Het CVW wordt gevormd door schadeafhandelaar CED, ingenieurs- en adviesbureau Arcadis, het samenwerkingsverband OWS (Oosterhof Holman, Van Wijnen en SealteQ), en automatiseringsbedrijf IBM.

Bedrijvenpark Fivelpoort
Bedrijvenpark Fivelpoort is een duurzaam bedrijventerrein dat is ontwikkeld door een samenwerking van de gemeente Appingedam, gemeente Delfzijl en Groningen Seaports georganiseerd in Fivelpoort C.V.

Geef een reactie