‘Relatie ondernemers en gemeente is verbeterd. Maar we zijn er nog niet’

‘We kunnen trots zijn op wat er is bereikt in Groningen. De relatie tussen ondernemers en gemeente is aanzienlijk verbeterd. We zijn op de goede weg, qua samenwerking. Maar we zijn er nog niet!’.

Dat zei wethouder Joost van Keulen van economische zaken van de gemeente Groningen zondagmiddag. Hij sprak bij de ondertekening van het Convenant Ondernemend Groningen in de Euroborg. Dat gebeurde in de business corner, onder grote belangstelling van ondernemend Groningen.

Het Convenant Ondernemend Groningen is een bijzonder document waarin afspraken tussen de stad-Groningse ondernemersorganisaties en de gemeente Groningen zijn vastgelegd over de manier waarop ze in de toekomst kunnen samenwerken. Dankzij dit Convenant worden de Groningse ondernemers meer bij het economische beleid van Groningen betrokken. De verwachting is dat deze samenwerking de groei van economie en werkgelegenheid in de stad kan bevorderen. De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van honderden ondernemers en vertegenwoordigers van het stadsbestuur.

Geef een reactie