Bossers & Cnossen neemt Gronings bedrijf Spotdog over

Bossers & Cnossen heeft het Groningse bedrijf Spotdog overgenomen. Omdat Spotdog zich wil richten op de Nederlandse markt is aansluiting gezocht bij een sterke, landelijk opererende partner.

Spotdog was onderdeel van de VANAD Group. De VANAD Group is een internationaal opererend familiebedrijf, actief op het snijvlak van informatie en communicatie. Om Spotdog succesvol te lanceren op de Nederlandse markt heeft Oane Hettema, de oprichter van Spotdog, in Bossers & Cnossen een sterke partner gevonden.

Het van oorsprong Groningse bedrijf Spotdog heeft de applicaties Spotdog Meeting, voor papierloos vergaderen, en Spotdog Care, een Elektronisch Clienten Dossier, ontwikkeld. Deze apps zijn een welkome aanvulling op de webapplicaties van Bossers & Cnossen. Spotdog onderscheidt zich middels gebruikersgemak, interactie en grafisch ontwerp. De webapplicaties van Bossers & Cnossen kenmerken zich door robuuste en flexibele technologie. Met de overname van Spotdog worden beide werelden met elkaar verenigd.

 

Tags (categorieën en branches)Bossers&CnossenOane HettemaovernameSpotdog

Geef een reactie