Finalisten JOP 2014 bekend

Veel jonge noordelijke ondernemers toonden de afgelopen weken hun belangstelling om deel te nemen aan de Jonge Ondernemers Prijs van het Noorden 2014 (JOP). De jury, bestaande uit succesvolle ondernemers, deskundigen uit de advieswereld en academici, selecteerde de afgelopen dagen de zes finalisten uit alle Groningse, Drentse en Friese aanmeldingen.

Dit leverde de volgende zes finalisten voor JOP 2014 op:

Friesland:
B&G Food Factory, Niels Grootenboer (Surhuisterveen)
Olijve Metaal, Rudy Olijve (Oosterwolde)

Drenthe:
Zorgon, Bas van Dijk (Hoogeveen)
Burnies, Rigo Schoor (Assen)

Groningen:
Guapa Media, Mathijs Kok (Groningen)
Water & Energy Solutions, Aaldrik Haijer (Groningen)

Zwaarwegend dit jaar is het thema ‘Innovatie’, hier heeft de jury dan ook extra op beoordeeld tijdens deze eerste selectie.

Uitreiking tijdens de Nacht van de Uitblinkers
JOP 2014 wordt uitgereikt tijdens de Nacht van de Uitblinkers op 4 juni in Martiniplaza. De Nacht van de Uitblinkers 2014 is onderdeel van de Week van de Ondernemer. Het bestuur van JOP heeft besloten dit jaar de samenwerking te zoeken met de organisatoren van De Week van de Ondernemer, Synpact. Beide organisaties zien meerwaarde in het samen optrekken tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement.

 

Geef een reactie