MartiniPlaza en WTC Expo gaan samenwerken

Ja: Groningers en Leeuwarders kunnen wel samenwerken. Dat wil althans MartiniPlaza laten zien, dat een bijzondere samenwerking aangaat met WTC Expo uit Leeuwarden. Zo wil MartiniPlaza de formule van de Lifestylebeurs ‘Vrouw!’, die in Leeuwarden zeer succesvol was, overnemen.

Het WTC Expo in Leeuwarden en MartiniPlaza in Groningen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Als gevolg hiervan wordt van 24 tot en met 26 oktober 2014 de lifestylebeurs ‘Vrouw!‘ in MartiniPlaza georganiseerd. In de sterk onder druk staande beurzenmarkt is deze samenwerking van groot belang voor Noord-Nederland. De samenwerking behelst vooralsnog de opzet en organisatie van de zeer succesvolle lifestylebeurs ‘Vrouw!’. Deze beurs is al zes jaar een productie van WTC Expo en heeft het afgelopen jaar meer dan 23.000 bezoekers in drie dagen tijd getrokken.

Beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat door de samenwerking de komende jaren beider beursportefeuilles succesvol kunnen worden uitgebouwd en een positieve bijdrage gaan leveren aan de noordelijke economische ontwikkeling in deze branche.

WTC Expo en MartiniPlaza blijven met elkaar in overleg om de mogelijkheden van verdere samenwerking in de toekomst te onderzoeken. Met deze samenwerkingsovereenkomst is daarvoor de eerste stap gezet.

Foto: Flickr/Louise Cohen

Geef een reactie