Groningen krijgt duurzaamste hotel van Nederland

Bij de entree van Groningen, vanuit richting Drachten, verrijst binnenkort een nieuw, duurzaam hotel.

Van der Valk gaat aan de A7 bij het transferium Hoogkerk een duurzaam hotel onder het ‘green key goud’-label realiseren met 120 tot 140 kamers, 12 zalen, 250 parkeerplaatsen. Het hotel zal werkgelegenheid bieden aan 150 mensen. Van der Valk Zwolle dat net geopend is aan de A28, is het meest duurzame hotel van Nederland. Groningen zal dit voorbeeld nu volgen, en wordt dus samen met de vestiging van Zwolle het meest duurzame hotel van Nederland. De ambitie is om vergader- en congresfaciliteiten te bieden aan de zakelijke markt op viersterrenniveau. Daarnaast richt het hotel zich op de particuliere markt.

 

Tags (categorieën en branches)duurzaamGroningenhotelVan der ValkZwolle

Geef een reactie