Quoins: meest veelbelovende start-up van Groningen

Afgelopen weekend vond het StartUp Weekend Groningen plaats. Tijdens dit weekend kwamen enthousiaste talentvolle professionals met verschillende achtergronden samen om ideeën te delen, businessplannen uit te werken en start-ups neer te zetten.

Quoins is daarbij als meest veelbelovende start-up uit de bus gekomen. Dit bedrijf maakt het mogelijk om via je smartphone een betaling te voldoen op plekken waar men vaak problemen ondervindt met mobiel internet of wifi-verbindingen.

Dit doet Quoins door gebruik te maken van alternatieve verbindingstechnologieën. Door het gebruik van Quoins is de organisator van een event niet afhankelijk van het onbetrouwbare mobiele internetnetwerk. Het betalingsmiddel is hierdoor ook uitermate geschikt voor tijdens festivals, evenementen en andere publiekstrekkers.

 

Geef een reactie