Vesta Woonforum Groningen “Beste Meubelboulevard van Nederland”

Het RTL Z-programma De Succesfactor heeft Vesta Woonforum in Groningen uitgeroepen tot de Beste Meubelboulevard van Nederland.

Dit gebeurde naar aanleiding van een beoordeling door de nominatiecommissie. Deze commissie koos Vesta 

Woonforumtot winnaar uit tien andere genomineerden. Dit mede vanwege de opzet van het Woonforum met allemaal aanvullende winkels die samen een breed assortiment bieden voor in en om het huis. Ook het persoonlijk advies aan de klant heeft een rol gespeeld.

“Wij waren al erg trots op de nominatie voor de Beste Meubelboulevard, de winst heeft dit gevoel alleen maar versterkt. Het is een boost voor het Vesta-team, maar ook voor de ondernemers binnen het Woonforum en hun teams”, aldus Marja Veenstra, algemeen directeur Vesta Woonforum.

Naar aanleiding van de verkiezing zal een televisieprogramma worden gemaakt rondom Vesta Woonforum, dat op zondag 20 oktober wordt uitgezonden op RTL Z.

Geef een reactie