Jet Stream vertegenwoordigt Nederland bij de ‘European Business Awards’

Het Groningse Jet Stream is de Nederlandse afvaardiging voor de European Business Awards. Dat heeft het bedrijf deze week te horen gekregen.

Jet Stream nam het in de Nederlandse voorronde op tegen de meest innovatieve en kansrijke bedrijven. Volgende week wordt bekend in welke categorie Jet Stream het tegen de vijftien beste bedrijven uit andere Europese landen gaat opnemen.

De European Business Awards zijn sinds 2007 actief. Zij selecteren de meest innovatieve bedrijven uit Europa, die succes, innovatie en ethiek binnen het Europese bedrijfsleven bevorderen. Het primaire doel van de organisatie is de ontwikkeling van een sterker en succesvoller bedrijfsleven in geheel Europa.

Het Groningse Jet Stream is wereldwijd marktleider op het gebied van streaming videodistributie technologie. Jet Stream ontwikkelde een nieuwe technologie om via het internet hoogwaardige videoregistraties uit te zenden: Content Delivery Network (CDN). Daarmee worden data op vernieuwende wijze op het internet gedistribueerd, waardoor het aantal kijkers wordt vergroot terwijl de kwaliteit toeneemt.

Geef een reactie